Eenvoudig je advertentie website bouwen

Zelf een marktplaats website beheren kan met een advertentie script heel eenvoudig. Het inloggen in de beheeromgeving is heel eenvoudig. Met uw beheeraccount past u gemakkelijk alle instellingen aan. Over een handig marktplaats script waarmee dit het geval is, kunt u meer lezen op Begin uw eigen advertentie website. Als u een succesvolle betaling heeft gedaan, dan krijgt u meteen toegang tot de bronbestanden van het advertentie script. Het is mogelijk om de rubrieken zo aan te maken dat er voor de plaatsing van een advertentie moet worden betaald.

U kunt het tarief per individuele rubriek instellen. Nadat u een prijs heeft aangepast via de beheeromgeving, wordt direct de nieuwe prijs gerekend bij het aanmaken van een nieuwe advertentie. Er is geen enkele technische handeling vereist.

Vanuit alle advertenties heeft u de mogelijkheid om een aantal formulieren aan te roepen. Via een reactieformulier kan een reactie bij een advertentie worden achtergelaten. Per e-mail wordt het het versturen van een formulier de reactie naar de adverteerder verzonden. Men kan een melding van een advertentie bij de websitebeheerder doen. Vermoedt u oplichting, dan is het goed om de advertentie te melden. Een adverteerder kan meerdere foto’s toevoegen bij een advertentie.
Free Web Hosting