Nieuwe site bouwen

Uiteraard zou u ook zonder CMS systeem een website in elkaar kunnen zetten. De vraag is echter of dat gewenst is. Zou de website in de toekomst aan iemand anders verkocht worden, dan is het voor de kopende partij interessanter wanneer er een CMS bij zit. Een koper zal HTML en CSS kennis in huis moeten hebben om de website te beheren wanneer er geen CMS bij zit. Zonder CMS wordt het lastiger om de site te beheren naarmate u meer onderdelen op de website krijgt.

Het kan in het begin wat inflexibel aanvoelen om met een CMS te werken. Echter geeft dit ook een bepaalde structuur. Bij sommige CMS pakketten is de scheiding tussen content en opmaak erg strict. Zo kunt u bijvoorbeeld niet de opmaak per ongeluk aanpassen op plekken waar u alleen tekst kunt invoeren voor op uw website.

Voor het werken in een team zijn CMS systemen perfect. Bijna iedereen kan overweg met een CMS systeem. Het schrijven van een Word document is nog complexer. Wij raden u aan om ook het artikel afkorting cms door te nemen. Het zal noodzakelijk zijn om CMS software eerst te installeren voordat u het kunt gebruiken. Dikwijls wordt er dan ook een installatiescript meegeleverd met het systeem. Het aanmaken van een database is ook vaak een noodzakelijke stap.
Free Web Hosting