Site tools

Het is aangeraden om hulpmiddelen te gebruiken bij het bouwen van een eigen website. Zo een tool wordt een content management systeem genoemd. Meer over een uitstekende website beheer tool vindt u op CMS betekenis. Heeft u het CMS pakket gekocht, dan kunt u het direct installeren.

Het systeem zal de installatieprocedure starten bij uw eerste bezoek aan de site net na de installatie. U stelt de website titel en de meta gegevens tijdens de installatie. U krijgt ook de mogelijkheid om de inloggegevens voor het beheer te kiezen. Wijzigingen zijn met dit account uiterst eenvoudig aan te brengen aan uw zakelijke website.

U kunt zeer gemakkelijk nieuwe formulieren plaatsen op uw site. U kunt ook zelf bepalen welke velden het formulier bevat. Zo kunt u verschillende soorten formulieren aanmaken. Per afzonderlijk veld is aan te geven of het een verplicht veld betreft. Per e-mail zult u de ingevulde formulieren ontvangen. Waar een formulier naar toe moet worden verzonden, is per formulier in te stellen. Het is geen enkel probleem om de diverse soorten formulieren te ontvangen op diverse e-mailadressen.

De developer van het CMS systeem biedt met behulp van de website de optie om toegang tot de demo omgeving aan te vragen. Zo kunt u een indruk van het systeem krijgen. Zo kunt u beter nadenken of u het CMS systeem wilt aanschaffen.
Free Web Hosting