Het opzetten van je eigen portaalsite

Startpagina links helpen bij de vindbaarheid van uw eigen website. U zult een aanzienlijk aantal Nederlandstalige portaalsites kunnen vinden. Een dochterpagina bouwen is op een groot aantal sites dan daarnaast gratis te doen.

Meer over een startpagina script kunt u vinden op de pagina Eigen startpagina. Meteen na het aanschaffen kunt u met het startpaginascript aan de slag. Wat basiskennis omtrent het computergebruik is voldoende om te werken met het startpaginascript. Het is ook mogelijk om iedere dochterpagina een eigen subdomein te geven. Functionaliteiten voor de dochterpagina’s hoeft u niet meer zelf te programmeren. U kunt dus direct na het aanschaffen van het script met uw startpagina website aan de slag.

Waar u verder voordeel uit kunt halen is het starten van een eigen startpagina website. Een webhosting pakket en de registratie van een eigen domeinnaam zijn daarvoor nodig. Op het moment dat u meteen aan de slag wilt, is het raadzaam om een startpagina script te kopen. Alle benodigde functies zitten in een dergelijk script. U hoeft dan niet zelf meer te programmeren.

Geld verdienen is eenvoudig met het startpagina script. Het verkopen van backlinks is een mogelijkheid. De bezoeker heeft bij het toevoegen van een link een aantal betalingsmogelijkheden. De gewenste dochterpagina voor de link kan daarbij door de bezoeker eenvoudig worden geselecteerd.

Het systeem is veilig in elkaar gezet. De door de bezoeker ingevoerde gegevens worden op geldigheid gecontroleerd. Hierdoor kunnen hackers niet simpel inbreken op uw website. Langs deze weg is geld verdienen gemakkelijk te doen. U kunt zo de met het gebruik van het script gepaard gaande kosten gemakkelijk weer terugverdienen.
Free Web Hosting