Uw Nederlandse startpagina samenstellen

Voor wat betreft de aanmelding kunt u bij een startpagina website diverse kanten op. Uzelf aanmelden als paginabeheerder is nog altijd een interessante optie. Met een gebruikersaccount als beheerder kunt u een eigen startpagina samenstellen en dus gratis links plaatsen naar uw eigen website. In sommige gevallen mag u ook teksten en afbeeldingen op uw eigen startpagina plaatsen. Het mogen toevoegen van links naar uw eigen website is interessant. U zou kunnen zeggen dat zoekmachines zoals Google de link als een aanprijzing zullen beschouwen. Dit is erg handig wanneer u een eigen website heeft. Wanneer een website een groot aantal links heeft die ook nog eens op verschillende websites staan, dan zal deze op de aan de website gekoppelde zoektermen stijgen in de zoekresultaten. Een stijging in de zoekmachines zorgt ook voor meer bezoekers op uw startpagina.

Verder is een eigen startpagina website beginnen een andere interessante mogelijkheid. Hiervoor dient u een webhosting pakket te hebben en een domeinnaam. Omdat u dan ook gemakkelijk links kunt verkopen op uw site, is dit een vrij aantrekkelijk alternatief. Kiest een bezoeker voor een betaalde link, dan is de plaatsing gegarandeerd. Na een succesvolle betaling is de link meteen zichtbaar op de startpagina website. Het verkopen van links kan zorgen voor een extra zakcentje.

Wilt u geen eigen startpagina samenstellen, dan is het bij veel websites ook mogelijk om een link aan te melden. Vaak kunt u een linksuggestie indienen. Dan beslist de beheerder of de link daadwerkelijk wordt geplaatst. Plaatst u op een andere pagina een link terug naar de startpagina, dan is het mogelijk deze link als retourlink op te geven. De kans dat uw link wordt geplaatst is dan groter. Op veel sites kunt u ook een klein bedrag betalen voor de linkplaatsing. De link wordt dan gegarandeerd geplaatst. Heeft u nog vragen omtrent dit onderwerp, dan zou het artikel Een Nederlandse startpagina samenstellen u verder kunnen helpen. Een goede voorbereiding is immers het halve werk.
Free Web Hosting