Maak eigen startpagina

Uit een eigen startpagina kunt u op verschillende manieren voordeel halen. Aan het maken van een startpagina zitten in de regel geen kosten verbonden. Vaak wordt een startpagina rondom een bepaald thema gebouwd.

U kunt rubrieken aanmaken op uw eigen dochterpagina. De links op uw pagina worden binnen deze rubrieken aangemaakt. Bij een deel van de startpagina websites mag u binnen de rubrieken ook afbeeldingen plaatsen. En teksten.

De startpagina kunt u inzetten om uw andere websites meer bekendheid te geven. U kunt met een startpagina ook geld verdienen. Het plaatsen van affiliate links is een mogelijkheid. Of u toont advertenties van Google Adsense op uw dochterpagina. Er zijn ook mensen die geld willen betalen voor een link vanuit uw startpagina naar hun site.

Misschien wilt u nu meer weten over het aanmaken van een linkpagina. Via het artikel Eigen Startpagina kunt u meer er over lezen. Op de website staan nog een aantal andere teksten over startpagina’s.

Is er een website waarop u dolgraag een link naar uw site wilt hebben. Dient u daarvoor een retourlink te vragen? Plaatst u die liever niet op uw belangrijkste website? Er is niets op tegen om de retourlink gewoon op uw startpagina te plaatsen. Vaak heeft dit ook meer waarde voor de zoekmachines dan 2 websites die direct naar elkaar linken.
Free Web Hosting