Nieuwe website bouwen

Een CMS of content management systeem is erg nuttig. Een content management systeem stelt je in staat om zonder technische kennis je site aan te passen. Er zal in de regel weinig CSS kennis nodig zijn. Kun je werken met een tekstverwerker, dan zal ook het werken met de beheeromgeving van een CMS geen probleem voor je zijn.

Het komt bij een CMS zelden voor dat u bronbestanden hoeft aan te passen. Het CMS pakket zal alles in principe opslaan in een centrale database. Er worden zo minder fouten gemaakt omdat aanpassingen aan bestanden verleden tijd zijn. Het aanbod van CMS pakketten is vrij groot. Een CMS pakket is inzetbaar voor meerdere soort sites: nieuws, webshop of blog, het is geen probleem. Met behulp van het CMS brengt u snel een wijziging aan op uw website. Kennis van PHP of HTML van uw kant is niet noodzakelijk.

Wilt u weten wat uw mogelijkheden zijn? Dan voorziet de pagina Eigen website beheren u van meer informatie. Bij veel CMS systemen wordt een installatieprogramma meegeleverd.
Free Web Hosting