Je eigen startpagina

Er zijn verschillende dingen die u met een eigen startpagina kunt. In eerste instantie kan de startpagina een weergave zijn van uw persoonlijke favorieten. Websites van uzelf kunt u er gemakkelijk mee promoten. Als u het goed aanpakt kunt u ook geld verdienen met uw eigen startpagina. Het aanmaken van een startpagina kan op diverse sites. Het is gratis.

Een startpagina kunt u bij veel websites aanmaken door u te registreren. Het aanmaken gebeurt vervolgens in het beheerdersgedeelte van de startpagina site. Registratie moet bij een aantal sites per e-mail worden bevestigd. Het is dan ook van belang dat het e-mailadres dat u opgeeft werkt.

Uiteraard kunt u ook beheerder worden van uw eigen startpagina website. Dit wordt kinderspel wanneer u een startpaginascript gebruikt. Klik op Eigen startpagina maken om meer over startpagina scripts te weten te komen. Binnen een mum van tijd heeft u zo een script op de server staan. Met goedkope webhosting heeft u vaak al voldoende om een dergelijke website op te zetten.

Het idee achter veel startpagina scripts is hetzelfde. U kunt meerdere rubrieken aanmaken. Voor iedere link kunt u een rubriek of categorie kiezen. De diverse rubrieken mogen op sommige websites ook tekst en plaatjes bevatten. Via een formulier kunnen bezoekers een link suggereren waarna u mag besluiten of u deze plaatst.
Free Web Hosting