Een mooie startpagina samenstellen

U heeft verschillende mogelijkheden voor het aanmaken van een nieuwe startpagina. U kunt in eerste instantie een bestaande website gebruiken om uw nieuwe startpagina op samen te stellen. Meestal zitten hier geen enkele kosten aan verbonden. Met uw nieuwe startpagina helpt u ook de eigenaren van de betreffende website. Met uw nieuwe startpagina zorgt u voor frisse content voor de website.

U kunt via het aanmeldformulier op een groot aantal Nederlandse startpagina websites een gebruikersaccount aanmaken. Het zal niet lang zoeken zijn om het aanmeldformulier te vinden. U vindt bijvoorbeeld de link naar dit formulier in het navigatiemenu. De link is vaak ook op de voorpagina te zien. De startpagina website zal het aangeven wanneer u iets verkeerd heeft ingevuld. U hoeft dus niet bang te zijn dat u het verkeerd invult.

In het artikel Uw nieuwe startpagina maken vindt u meer informatie over een eigen startpagina samenstellen. De pagina bevat een beschrijving van de stappen die nodig zijn voor de aanmelding. Doorgaans heeft u alleen een werkend e-mailadres nodig om een gebruikersaccount aan te maken. Bij veel sites dient u uw e-mailadres te bevestigen. Dit kan alleen wanneer u toegang tot het opgegeven e-mailadres heeft.

Een andere interessante optie is uw eigen startpagina website in elkaar zetten. U heeft dan een domeinnaam en webhosting nodig waarop u een startpagina script kunt installeren. Dit alternatief is redelijk aantrekkelijk wanneer u online een extra inkomen wilt genereren. U kunt namelijk eenvoudig links verkopen met een startpagina script. Bezoekers krijgen namelijk de mogelijkheid om te kiezen voor een gegarandeerde plaatsing. De link wordt vaak door het script automatisch toegevoegd. Het verkopen van links kan zorgen voor een extra zakcentje.
Free Web Hosting