Maak eenvoudig uw site

Uw zakelijke website kan met behulp van een tool worden samengesteld. Men duidt zo een tool aan met de term content management systeem. U kunt over een CMS pakket meer te weten komen via het artikel Eigen website beginnen. Heeft u het CMS pakket gekocht, dan kunt u het direct installeren.

Het installatie script zal worden aangeroepen bij uw eerste bezoek aan uw website direct na het overzetten van de bestanden. Met behulp van dit script kan de belangrijkste informatie rondom uw website worden ingesteld. Er wordt u daarbij gevraagd de inloggegevens voor uw beheerdersaccount in te voeren. Met behulp van dit account kunt u makkelijk wijzigingen aan uw website aanbrengen.

U kunt uw website uitbreiden met testimonials van uw klanten. Het CMS systeem biedt functies om dat op makkelijke slimme te doen. In een aanbeveling staat een positief verhaal van een klant over uw bedrijf. Voor het beheer van banners kunt u een afzonderlijk beheerscherm gebruiken. Het roteren van banners op uw site is geen enkel probleem.

Wilt u verkopen met behulp van uw website, dan biedt het CMS systeem daarvoor mogelijkheden. Men kan bestellen en betalen middels uw website. Digitale producten kunnen na de betaling direct worden gedownload door de klant. Zelf hoeft u daar alleen de betaalkoppeling voor in te stellen. Via de e-mail ontvangt de koper een bevestiging met een eventuele download link. De inhoud van deze e-mail kunt u enigszins naar eigen inzicht wijzigen. Dat is ook met veel andere teksten op uw website mogelijk. Wilt u het CMS systeem eerst proberen voordat u het aanschaft?
Free Web Hosting