Betaalbare CMS website laten samenstellen

Gebruikt u een website builder en betaalt u daarvoor? Ook dan zijn er een hoop dingen die het platform mist. Uw mogelijkheden zijn afhankelijk van de keuzes die de ontwikkelaars van de website builder hebben gemaakt. Wilt u de website bij een ander platform onderbrengen? Het kan dan veel tijd kosten om de website volledig over te zetten.

U kunt als alternatief gebruik maken van een CMS systeem. Het gebruik van een CMS systeem geeft u een stuk meer mogelijkheden. De afkorting CMS staat voor content management systeem. Dat klinkt ingewikkeld maar betekent gewoon inhoudbeheersysteem. U kunt er op CMS website meer over lezen. Het toevoegen van extra functies is bij een CMS systeem mogelijk. U heeft dus meer mogelijkheden dan bij een website builder. Daarnaast zult u webhosting en een eigen domein moeten hebben. Zowel een domein als webhosting zijn niet uiterst duur. Een provider zal maximaal 10 euro per jaar rekenen voor een domeinnaam. En voor webruimte zult u hoogstens enkele tientjes per jaar moeten betalen. Veel providers bieden korting voor het 1e jaar aan.

De belangrijkste zoekwoorden zijn per pagina instelbaar. Uw ranking in de zoekmachines zal zo stijgen. U kunt via de bovenstaande link aan een CMS systeem komen die deze mogelijkheden biedt. Een eigen HTML ontwerp inladen is overigens geen enkel probleem. Een grafisch ontwerper kan een HTML design voor u maken. Daarna leest u het HTML bestand dat is geleverd door de webdesigner in. Zo kunt u het geheel een eigentijds tintje geven in het geval dat u dat wilt. Bovendien kunt u een met het CMS systeem meegeleverde opmaak selecteren.

Een verandering aan de website is makkelijk door te voeren. Dat is middels het beheergedeelte op simpele wijze te doen. U komt in het beheergedeelte door in te loggen met uw administrator account. Dit account is tijdens de installatie van het CMS systeem aangemaakt. U mag hiervan de username en het wachtwoord kiezen gedurende de installatie. U kunt middels het beheerpaneel extra beheer accounts plaatsen als u wilt. Een collega kan zo daarbij werken aan de website.
Free Web Hosting