Uw nieuwe portaalsite maken

Startpagina dochters zijn tegenwoordig meer dan alleen maar een lijst met links. Het is steeds vaker een mogelijkheid om allerlei andere widgets toe te voegen aan een pagina. Met een startpagina script krijgt u de verder optie om zelf een startpagina website te bouwen. Bekijk de pagina Eigen Startpagina Maken eens wanneer u benieuwd bent naar de mogelijkheden van zo een script. Met behulp van dat artikel komt u bij een website uit waar een dergelijk script betaalbaar aan te schaffen is.

Voor het verdienen van geld is een uitermate prima script. Backlinks verkopen wordt met het startpaginascript makkelijk gemaakt. De prijs die men voor een backlink moet betalen kunt u behoorlijk gemakkelijk in het beheeromgeving instellen. Het instellen van de betaalkoppeling is niet heel ingewikkeld.

Banners kunnen door middel van banner rotatie worden afgewisseld. Wilt u code voor een affiliate banner toevoegen, dan is dat niet zo lastig. Hier wordt in de handleiding van het script uitgebreid aandacht aan besteed.

Nuttig zijn startpagina’s bovendien indien u linkbuilding activiteiten verricht. Op een startpagina website zult u een aantal dochterpagina’s aantreffen. Een dochterpagina krijgt een eigen subdomein toegewezen. Dit subdomein kunt u bij het plaatsen van een startpagina zelf kiezen. U kunt op deze wijze de dochterpagina’s opbouwen rondom een bepaald zoekwoord. Er kan daarnaast nog een aparte tekst worden aangemaakt binnen iedere categorie op een dochterpagina.

Eerder las u het vast in dit artikel. Naast links kunt u tevens allerlei andere componenten plaatsen. In eerste instantie is het niet ingewikkeld om het meest recente nieuws toe te voegen. Een weerkaart plaatsen is een andere optie. Het is zo geplaatst met het startpaginascript. Er is geen speciale kennis nodig. Wilt u de kleuren van een startpagina wijzigen dan is dat bovendien zo geregeld.
Free Web Hosting