Op simpele wijze een uitgebreide portaalwebsite maken

Op diverse wijzen kunt u zorgen voor een hogere positie in Google. U kunt daarbij doen aan zogeheten linkbuilding, dat is het bouwen van links naar uw site. U kunt een backlink zien als een aanbeveling. Daarmee stemt u eigenlijk uw website omhoog.

U kunt inkomsten genereren met uw website met behulp van affiliate banners, die op diverse locaties geplaatst kunnen worden. Een andere manier van extra inkomsten genereren is met de verkoop van backlinks te realiseren. De betaling vindt daarbij online plaats.

U krijgt met het script een beheerpaneel waarmee de website eenvoudig aan te passen is. Heel eenvoudig kan de kleurstelling van de site worden aangepast met de beheeromgeving. Via de beheeromgeving kunt u tevens banners aan uw site toevoegen. Met een daarvoor bedoeld PHP script kunt u gemakkelijk een eigen startpagina website realiseren. Meer informatie daarover is te vinden op marktplaats cms.

Van elke link kunt u zien hoe vaak bezoekers op de link geklikt hebben. U kunt per website dus zien hoe goed deze wordt bezocht. U kunt van iedere rubriek op de dochterpagina’s de positie bepalen.

De installatie kan heel gemakkelijk worden doorlopen. U mag zelf een gebruikersnaam en een wachtwoord kiezen voor het beheer van de website. Op diverse wijzen kunt u zorgen voor een hogere positie in Google. Meestal gaat het daarbij om het verkrijgen van meer links naar uw website. Een backlink kan als een aanbeveling beschouwd worden. Bij iedere link die de zoekmachine tegenkomt, zal er een betere waardering gegeven worden.
Free Web Hosting