Een mobielvriendelijke advertentiesite maken

Een eigen marktplaats website kunt u makkelijk met het juiste script gebruiken. Over een dergelijke tool vindt u verderop in dit artikel een link. Via die pagina is het script tevens aan te passen, met behulp van een speciale link. Heeft u behoefte aan support, dan is dat tevens makkelijk via de website van de aanbieder aan te vragen. U kunt zelfs affiliate producten aanbieden via een feed die dagelijks is in te laden. Met behulp van een dergelijke XML of JSON feed zijn producten van anderen aan te bieden. Per product dat u verkoopt ontvangt u een commissie.

In het artikel Een nieuwe marktplaats maken staat meer informatie over het runnen van uw eigen marktplaats. Op die pagina kunt u een script vinden waarmee u zelf een marktplaats website kunt beginnen. U kunt op een makkelijke wijze het PHP script kopen. Via de website van de aanbieder kunt u meteen de betaling verrichten voor het script. U kunt de bestanden van het PHP script meteen van de website downloaden. Het is ook mogelijk om producten van andere bedrijven aan te bieden als u dat wilt. Het inlezen van een affiliate feed is heel makkelijk te doen. In deze feed komen producten van een andere partij voor.

Met een direct te downloaden PHP script zal het programmeerwerk al voor u zijn gedaan. Uw eigen advertentie website kunt u vandaag nog realiseren. U hoeft dus niet te wachten tot een software ontwikkelaar klaar is met het schrijven van het script. U kunt zo binnen zeer korte tijd uw eigen marktplaats hebben, als u dat graag zou willen.
Free Web Hosting