Nieuwe startpagina online zetten

U kunt meer informatie vinden over het script op de pagina Eigen startpagina maken. Het gaat om een betaalbaar startpaginascript. Er zijn een aantal manieren waarop u geld kunt verdienen met het startpaginascript. U kunt backlinks verkopen met het script. Als u wilt kunt u ook Google Adsense op uw startpagina tonen. Met deze mogelijkheden verdient u de kosten van het script vrij snel weer terug.

Veel internetondernemers zullen zelf een startpagina starten een interessante mogelijkheid vinden. Daarvoor hoeft u geen verstand van websites maken of programmeren te hebben. De script legt de koppeling tussen het subdomein en de startpagina zelf aan. Waar u vooral mee bezig kunt zijn, is de website content. Daarnaast is het mogelijkerwijs om de look en feel van de website helemaal naar eigen smaak aan te passen.

Wilt iemand een betaalde link plaatsen, dan is dat mogelijk. Plaatsing wordt direct na de betaling gedaan. Zelf hoeft men dan geen dochterpagina meer te bouwen. Men kan kiezen tussen een link toevoegen aan de homepage of aan een gewone dochterpagina. Het hanteren van diverse tarieven voor deze twee soorten links is mogelijk. Een uitstekende keuze in het geval dat u alleen een link wilt en geen tijd heeft voor een nieuwe startpagina maken.

Het plaatsen van ander soort componenten op uw dochterpagina kan ook. Verder kunt u een buienradar widget weergeven of het nieuws. U kunt informatieve teksten plaatsen op uw startpagina indien u dat wilt. U kunt op deze wijze extra waarde toevoegen aan uw diverse startpagina’s. Startpagina’s op uw website krijgen hun eigen subdomein toegewezen. Een individuele startpagina is bereikbaar met behulp van dat subdomein. Een startpagina script kunt u aanschaffen aan de hand van de informatie op de eerder genoemde website.
Free Web Hosting