Een mobielvriendelijke marktplaats runnen

U kunt vrij eenvoudig een extra inkomen genereren met behulp van een marktplaats website. Hiervoor is een kant en klaar script te koop waarmee u snel een website hiervoor in de lucht heeft. Via de website van de ontwikkelaar van een advertentie script is zo een script direct online aan te schaffen. Heeft u daar wel interesse in, dan kunt u marktplaats cms doorlezen. Op deze wijze is het ook voor u prima te doen om een marktplaats te beginnen.

Via de beheeromgeving kunnen per categorie de corresponderende meta gegevens opgegeven worden. U kunt zo een goede positie halen voor de verschillende categorieën die uw marktplaats website rijk is. Ook het overzicht van advertenties kunt u heel eenvoudig inrichten. Zo kunt u banners proppen tussen de advertenties door.

De 4 laatst bezochte advertenties blijven in beeld staan zodat een bezoeker vrij eenvoudig terug kan bladeren. Een bezoeker kan ook heel eenvoudig zoeken op de advertentiewebsite. Aanmelden als adverteerder is slechts een kwestie van een aanmeldformulier invullen. Nadat het registratieformulier is ingevuld zal een account voor de nieuwe adverteerder worden toegevoegd aan de website. Men kan dit account gebruiken om een nieuwe advertentie aan de website toe te voegen.

Er kan gebruik worden gemaakt van een speciaal daarvoor bedoeld formulier om een reactie naar een adverteerder te versturen. Vanuit iedere advertentie is dit formulier heel eenvoudig op te vragen. Via het formulier zal de adverteerder zo zoveel mogelijk echte reacties ontvangen. Met de grote hoeveelheid spam is dit vandaag de dag wel een noodzakelijkheid. Een advertentie website maken kan een goed idee zijn voor het bouwen van een extra inkomstenbron. Verstand van de techniek is nauwelijks noodzakelijk.
Free Web Hosting