Uw nieuwe startpagina online zetten

Wilt u online meer zichtbaar zijn, dan is het aanmaken van een startpagina een goede optie. En u kunt zelfs een volledige startpagina website oprichten. In dit artikel leest u over beide opties meer. Natuurlijk hebben beide opties zo zijn voor- en nadelen. Natuurlijk kunt u ook een combinatie doen. Dus uw eigen startpagina website maken en hier en daar een gratis dochterpagina. Dus in feite een combinatie van de opties.

Een gratis startpagina kunt u op diverse sites samenstellen. Hoe lang uw startpagina blijft bestaan heeft u dan echter niet in de hand. Morgen kan men zomaar besluiten om te stoppen met de website. Uw startpagina zal dan ook niet meer bestaan. De beheerder kan uw startpagina gewoon verwijderen zonder opgaaf van reden. In best wat gevallen is het verplicht om minstens een bepaalde hoeveelheid links op uw startpagina te plaatsen. Men verwijdert de startpagina wanneer deze na enige tijd niet aan die minimumeis voldoet.

Een goed artikel over uw eigen startpagina samenstellen is Uw Nederlandse startpagina samenstellen. Een goede voorbereiding is immers het halve werk. Omdat er zoveel startpagina’s bestaan is onderscheidend zijn belangrijk. U kunt de informatie in het artikel zien als een handreiking.

Uw eigen startpagina website maken is ook mogelijk. Graag zelfs, want er is momenteel weinig variatie qua startpagina scripts. Kiest u voor deze optie, dan krijgt u zelf de controle over de volledige startpagina website. Er kan een voorkeur bestaan voor veel informatieve tekst en een beperkt aantal links op een startpagina. Wanneer er een minimumeis van 30 links geldt, dan is het niet mogelijk om op deze manier te werk te gaan. Een dergelijke voorwaarde kan niet worden gesteld wanneer het om uw eigen website gaat. Daarbij kan een startpagina met 3 links naar goede artikelen waardevoller zijn dan een startpagina met 50 links naar slechte artikelen.
Free Web Hosting