Eigen startpagina online zetten

Denkt u dat het lastig is om een eigen startpagina website te maken? Dan zult u de informatie die u hier aantreft eens door moeten nemen. Met behulp van de juiste tool kunt u ook zelf een startpagina website runnen, waar bezoekers een eigen startpagina kunnen aanmaken. Het verkopen van links op uw startpagina website is mogelijk, waarmee u kunt bouwen aan een extra inkomstenbron. Lees verder wanneer u benieuwd bent geworden. Voor het runnen van een startpagina website heeft u een startpagina script nodig. Het is mogelijk om met zo een script binnen een mum van tijd een eigen startpagina website online te hebben. Meestal zal het script met PHP gemaakt zijn.

Het startpagina script komt op uw webhosting pakket te draaien. Hosting is dus iets anders dat u dient te hebben voor het maken van uw eigen startpagina website. Vaak zal er ook een database nodig zijn. Hierin zal het script alle gegevens over de website en de dochterpagina’s opslaan. Wilt u meer weten over het runnen van uw eigen startpagina website met een script, lees dan ook Nieuwe startpagina maken. Wanneer u een domein met de juiste hosting heeft, dan zal het installeren van het script niet veel problemen opleveren. Een apart script neemt vaak het aanmaken van de databasetabellen en het correct vullen van de configuratiebestanden voor zijn rekening tijdens de installatie.

Er kan met diverse betaalmethoden een koppeling worden gemaakt. Zo kunt u inkomsten genereren met links verkopen. Een linkplaatsing kan via een formulier op de website worden aangevraagd. Via dit formulier dat via iedere dochterpagina is op te vragen, mag de bezoeker de rubriek kiezen waarin de link moet worden geplaatst. Als het formulier helemaal correct is ingevuld, wordt de bezoeker naar het betaalscherm geleid. De link wordt direct na een succesvolle betaling toegevoegd.

Via een aanmeldformulier kan de bezoeker een gebruiker op uw website aanmaken. Met dit account kan iemand inloggen als paginabeheerder. Eenmaal ingelogd, dan kan de bezoeker een nieuwe startpagina aanmaken en beheren. Op deze manier voegen ook anderen content aan uw startpagina website toe. Niet alleen bezoekers vinden het fijn wanneer er regelmatig content bijkomt. Ook zoekmachines vinden het fijn wanneer er regelmatig nieuwe content op de website verschijnt. Het zorgt ervoor dat u beter voor de dag komt in de zoekresultaten bij bepaalde zoekopdrachten.
Free Web Hosting