Eigen Advertentie Site Runnen

Via een marktplaats script kunt u simpel een eigen marktplaats beginnen. U krijgt dan de beschikking over een beheergedeelte voor wijzigingen. Middels dit paneel voert u op een makkelijke manier wijzigingen door aan uw marktplaats website. Een betaalde rubriek aanmaken is met behulp van de beheeromgeving vrij gemakkelijk te doen. Ook een kleur is zo makkelijk aan te passen.

Het installeren van het advertentie script is binnen een handomdraai gedaan. Binnen enkele stappen heeft u een kant en klare advertentie website. Adverteerders kunnen objecten te koop zetten op uw marktplaats website. Meer over dit handige PHP script kunt u lezen middels marktplaats script. De installatie bestaat uit een aantal eenvoudige handelingen.

Het systeem waar u middels de link meer over kunt lezen, daar vertellen we graag bovendien hier meer over. Het systeem is veilig in elkaar gezet. Ingevoerde gegevens worden gecontroleerd op geldigheid. Hackers worden zo buiten de deur gehouden. De bezoeker krijgt in beeld een blokje met de laatst bekeken objecten. Op deze wijze kan men een eerder bezochte advertentie opnieuw bekijken. Het aantal foto’s dat een adverteerder kan toevoegen is via de backend omgeving instelbaar. U kunt makkelijk iets veranderen aan het uiterlijk van uw website. De bezoeker kan een registratieformulier invullen om een nieuwe gebruiker te registreren. Na registratie kan men een advertentie op uw advertentie website aanmaken.

Op een advertentie reageren is enorm eenvoudig. De adverteerder ontvangt het ingevulde bericht vervolgens per e-mail. Er kan vervolgens middels e-mail een afspraak geschreven worden over de verkoop van de spullen. Per rubriek op de website kunnen de relevante meta tags worden ingesteld. U kunt daarmee een betere positie in Google krijgen. Google weet zo uw site aan de juiste zoektermen te linken.
Free Web Hosting