Hoe bouw ik een startpagina

Om hoger in Google te komen kunt u deels gebruik maken van startpagina links. Dergelijke links zijn op veel startpagina websites vast gratis aan te melden. U kunt verder een eigen startpagina website beginnen. Niet alleen kunt u er uw links op kwijt. Daarbij kunt u met uw eigen startpagina website extra inkomsten genereren. Zo verdient u de kosten voor hosting en het script simpel terug. Het plaatsen van een RSS feed aan één van uw startpagina’s is een fluitje van een cent. Het laatste nieuws tonen is zo geen enkel probleem. Over verschillende onderwerpen zijn er RSS feeds te vinden. Zodat u per dochterpagina verder passend nieuws kunt tonen op het moment dat u dat wilt.

Wanneer het gebruik van een startpaginascript voor u interessant is, dan verwijzen we u graag naar het artikel startpagina script. De aanschafkosten van een startpaginascript verdient u terug met de verkoop van links. U kunt per link categorie de kleuren zeer makkelijk veranderen. Het toevoegen van een nieuwe link rubriek is kinderlijk eenvoudig. Registreren op uw website is bovendien mogelijk met behulp van een registratieformulier. Daarmee krijgen bezoekers de mogelijkheid om zelf een nieuwe startpagina samen te stellen. De bezoeker kan een subdomein opgeven middels welke de startpagina vervolgens op te vragen zal zijn. Per startpagina kan er ook een titel en een omschrijving worden ingesteld.

U kunt per afzonderlijke dochterpagina de voor de zoekmachine interessante informatie invullen. Hiermee leggen de zoekmachines het juiste verband tussen de zoekwoorden en de dochterpagina. Het is verder mogelijk om knoppen aan uw dochterpagina’s toe te voegen. U heeft de optie om nog advertenties van Google bovenaan uw startpagina website te tonen. Maar een banner is bovendien mogelijk. Op affiliate basis worden betaald is mogelijk. De bannerruimte voor een alvast bedrag verhuren is eveneens een optie. Dat laatste is slim op de doen als u graag zekerheid heeft qua inkomsten. Voor een vaste periode ontvangt u dan een vast bedrag.
Free Web Hosting