Een eigen affiliate marketing internetwinkel

Inloggen op de beheeromgeving om uw website bij te houden kan vanaf elke plek op de wereld. Met uw eigen affiliate shop werkt u aan een passief inkomen. Wilt u meer hierover weten, neem het artikel affiliate site maken dan eens door. Als u het goed aanpakt kunt u met affiliate marketing een zeer aantrekkelijk inkomen opbouwen.

Een aantal mensen kiest ervoor om een startpagina website in te zetten voor het promoten van affiliate producten. Affiliate links worden dan afgewisseld met reguliere links. Op zulke sites plaatst men dan ook niet zelden enkele affiliate banners. Wilt u meer hierover weten, neem het artikel affiliate site beginnen dan eens door.

Naast het gebruik van een goed PHP script is het belangrijk dat u webhosting afsluit. U plaatst de bestanden van het script op uw webhosting pakket. Een passende domeinnaam kiezen voor uw site is tevens een goed idee.

U kunt met uw eigen affiliate site feeds inlezen van verschillende aanbieders. U kunt de rubrieken van de feeds koppelen aan de juiste rubrieken binnen uw webshop. Producten die reeds zijn toegevoegd, zullen worden bijgewerkt met de juiste productinformatie. Feeds kunnen eenvoudig binnen uw shop worden toegevoegd. U hoeft niets over programmeren te weten. Hoeveel producten er per feed zijn toegevoegd, kunt u nazien in een log.

U vindt in dit artikel een link naar meer informatie over het starten van uw affiliate shop. Naast een PHP script heeft u tevens webhosting en een passende domeinnaam nodig om uw eigen internetwinkel te kunnen beginnen.
Free Web Hosting