Responsive advertentie site maken

Geld verdienen met uw eigen advertentie website is uiterst gemakkelijk. Er zijn meerdere rubrieken aan te maken waarin vervolgens de advertenties door de adverteerders kunnen worden geplaatst. De laatst gemaakte advertenties worden in een overzicht op de voorpagina weergegeven. Het is daarbij mogelijk om zelf te bepalen hoe dit overzicht is ingedeeld.

Het is vrij makkelijk om geld te verdienen met een eigen marktplaats website. Het is mogelijk om affiliate banners aan uw website toe te voegen. Per verkocht product ontvangt u bij affiliate marketing een commissie. Ook bestaat er de mogelijkheid om feeds in te lezen en de producten toe te voegen aan uw marktplaats. Het is mogelijk om affiliate links bij een advertentie weer te geven.

Een eigen marktplaats kan via een script worden gemaakt. Meer informatie over een dergelijk script kunt u vinden op advertentie website. Via een daarvoor bedoelde pagina is het voor een adverteerder heel eenvoudig om zich aan te melden. Er kunnen meerdere foto’s worden toegevoegd aan een advertentie. Via het beheerpaneel stelt u het aantal foto’s per advertentie heel makkelijk in.

Per categorie op de advertentie website kunt u de relevante meta tags instellen. Per categorie kunt u keywords en een beschrijving van de betreffende categorie invoeren. Hiermee wordt de online vindbaarheid van de website vergroot.

Via het beheerpaneel kunt u eenvoudig de kleurstelling van uw eigen marktplaats wijzigen. Een uniek ogende marktplaats website kan op deze manier worden gerealiseerd. De installatie bestaat uit een paar simpele stappen. In drie gemakkelijke stappen kunt u het script installeren.

De 1e dialoogbox kan worden gebruikt voor het invullen van de algemene gegevens voor uw nieuwe advertentie website. U kunt gegevens voor de database connectie invullen in het 2e scherm. U kunt in het 3e dialoogvenster een username en een password invullen. U kunt met behulp van een meegeleverd beheerscherm uw eigen marktplaats website beheren.
Free Web Hosting