Professioneel een nieuwe startpagina site samenstellen

Is het opzetten van een linkwebsite iets dat u graag wilt? Met de juiste middelen is het ook voor u vrij eenvoudig te doen. Zo is er een handig script waarmee het vrij makkelijk te doen is. Lees snel verder wanneer u daar meer over zou willen weten.

U kunt over zo een script meer lezen op Beheer eenvoudig een eigen portaal website. De aanbieder biedt ondersteuning bij het installeren en het gebruiken van het PHP script. Op de site van de aanbieder van het script vindt u de handleiding. Ook biedt de ontwikkelaar aan het script de eerste keer gratis voor u te installeren als u het script heeft gekocht. U kunt de hosting ook tegelijkertijd met het script aanschaffen bij de aanbieder.

U kunt de gegevens voor de zoekmachines per afzonderlijke dochterpagina opgeven. In de regel zal er per thema een afzonderlijke startpagina op de website worden samengesteld. Zo kunt u links plaatsen die over hetzelfde onderwerp gaan. Dit komt de positie in de zoekresultaten van Google ten goede.

Fijn aan het script is dat dochterpagina’s aanmaken vrij gemakkelijk gaat. Er hoeven geen mappen op de server aangemaakt te worden. Voor alle dochterpagina’s handelt een centraal stukje PHP code de browser-aanvragen af. De juiste informatie wordt door dit centraal stukje code uit de database opgehaald. Ook het aanbrengen van wijzigingen aan de voorpagina is met het script te doen. Het aantal kolommen waaruit een nieuwe startpagina dient te bestaan, kan bij het aanmaken van de startpagina worden geselecteerd. Men kan de rubrieken heel gemakkelijk verplaatsen met behulp van de muis.

Mogelijk is uw plan om links op uw site te verkopen aan derden. Met het PHP script is dat niet moeilijk. U kunt voor de homepage en een reguliere dochterpagina verschillende prijzen hanteren. Met behulp van het script bouwt u eenvoudig een online inkomen op. Voor het toevoegen van een aangemelde link hoeft u geen handmatige acties uit te voeren.
Free Web Hosting