Maak een nieuwe startpagina website

Aan de hand van de tips in dit artikel is het makkelijk om uw eigen startpagina website te bouwen. U kunt een startpagina website in elkaar zetten met een startpaginascript. Een kant en klaar startpaginascript is betaalbaar te verkrijgen. Er zullen een hoop links op een dergelijke website te vinden zijn.

Dit maakt startpagina’s uiterst interessant voor off-page SEO. Een link kan dikwijls op een startpagina worden geplaatst die over een overeenkomstig onderwerp gaat. Via het artikel Het realiseren van je moderne portaalsite kunt u informatie vinden over een startpagina script dat makkelijk is in het gebruik. Het zal niet ingewikkeld zijn om het startpaginascript te installeren.

De belangrijkste handelingen van de installatie zijn het kopiëren van de bronbestanden en het toevoegen van de database. Een apart PHP script maakt daarna voor u de database tabellen aan. Met het door de installatie script aangemaakte account kunt u simpel uw startpagina website beheren.

Een account voor een eigen startpagina maken is door iedereen met behulp van het registratieformulier aan te vragen. Hierbij mag men tevens een subdomein kiezen. Er zit geen limiet aan het aantal startpagina’s dat uw website mag bevatten. Op de server hoeven geen mappen te worden toegevoegd voor subdomeinen. Het startpaginascript legt zelf de link tussen startpagina en subdomein. Een dochterpagina up-to-date maken kan erg simpel middels het beheerpaneel. Men kan oude links verwijderen en nieuwe links aan een dochterpagina toevoegen.

U kunt geld verdienen met het startpaginascript. Dat kan met het startpaginascript op diverse manieren. Met het startpagina script kunt u bijvoorbeeld links verkopen. Er kan op verschillende manieren worden betaald voor een link. Het toevoegen van banners is een andere optie. Het toevoegen van een nieuwe banner is zeer simpel.
Free Web Hosting