Nieuwe startpagina online zetten

In een aantal opzichten is het goed om een eigen startpagina te hebben. Allereerst biedt een startpagina natuurlijk mogelijkheden om te linken naar uw favoriete sites. Een eigen startpagina biedt ook de mogelijkheid om links te plaatsen naar uw eigen sites. Geld verdienen met uw eigen startpagina is eveneens mogelijk.

U dient zich te registreren voordat u aan de slag gaat met uw eigen startpagina. Registratie gaat via een formulier op de betreffende startpagina website. Een geschikte website is via Google vrij eenvoudig te vinden. Zoekopdrachten zoals “Startpagina aanmaken” leveren vaak bruikbare resultaten op.

Het is raadzaam om een geschikte naam te bedenken voor uw dochterpagina. Het is een goede gewoonte om een beschrijvende naam te verzinnen voor het subdomein van uw startpagina. Overigens zult u op veel sites ook een algemene linkpagina mogen maken. Het komt vaak voor dat er dan links over verschillende thema’s op de pagina staan. Dan is een algemene naam prima.

Belangrijk is dat u het juiste e-mailadres opgeeft bij het aanmelden voor een eigen startpagina. Soms dient u op een bevestigingslink te klikken waarmee uw aanmelding definitief wordt gemaakt. Deze bevestigings e-mail zult u in dat geval vrij snel na de aanmelding in uw mailbox zien. Wanneer deze extra stap er nog niet is, is het invoeren van een correct e-mailadres alsnog zinvol. In het geval u niet meer weet wat uw wachtwoord is, dan kunt u instructies aanvragen voor het herstellen van uw wachtwoord. De instructies waarmee u uw wachtwoord kunt herstellen worden per e-mail naar u verstuurd. Blijkt het door u ingevoerde e-mailadres niet juist, dan wordt het lastig om uw wachtwoord te herstellen.

Op verschillende websites is informatie te vinden omtrent het samenstellen van uw eigen startpagina. De pagina Uw eigen startpagina maken bevat goede informatie. Als u op voorhand weet wat er te gebeuren staat, dan gaat het ook makkelijker. Want naast het maken van de startpagina zal er ook af en toe onderhoud aan de pagina moeten worden gepleegd. De website waar het artikel in de link op staat bevat meer artikelen over het maken van uw eigen startpagina.

Na het aanmaken is uw startpagina doorgaans leeg. Het aanmaken van een rubriek is belangrijk, want pas daarna kunt u links aan de startpagina toevoegen. De links dienen namelijk in een rubriek te worden geplaatst. In de regel maakt men meer rubrieken. De titel van een rubriek moet verplicht worden ingevuld. U kunt een deelonderwerp als titel kiezen. Op deze manier kunt u de links per onderwerp rangschikken. U heeft zo ook een heldere structuur voor de mensen die uw pagina bekijken.
Free Web Hosting