Wil je een marktplaats maken?

Voor het maken van een extra inkomstenbron is het geen slecht idee om een marktplaats website te beginnen. Zo kunt u bovenaan uw marktplaats een affiliate banner weergeven. Tevens kunt u betaalde categorieën toevoegen aan uw advertentie website. Het aanmaken van topadvertenties is een derde mogelijkheid die u kunt gebruiken. Een eigen marktplaats beginnen kan heel eenvoudig met een kant en klaar script. Een bestaand script waarmee het gemakkelijk kan, wordt beschreven op de pagina eigen marktplaats. Via dit beheerpaneel kan op eenvoudige wijze het beheer van uw advertentiewebsite worden gedaan.

Er is nauwelijks verstand van de technische invulling vereist. Het kleurschema van uw advertentiewebsite kunt u in dit beheerpaneel eenvoudig aanpassen. Ook het toevoegen van 1 of meerdere banners is via het beheerpaneel vrij eenvoudig te doen. Door een bestaand script aan te schaffen, realiseert u een besparing in tijd. Het zal doorgaans lastig zijn om een nieuw script te laten ontwikkelen voor hetzelfde bedrag. Het script is gemaakt in PHP en u kunt PHP ook gebruiken om extra functies aan het script toe te voegen.

Het is niet noodzakelijk om zelf een script in elkaar te zetten met PHP. Er is een zeer geringe kans dat voor dezelfde prijs een geheel nieuw script ontwikkeld kan worden. Een groot voordeel van een bestaand script aanschaffen is dat u daarbij ook eenvoudig ondersteuning kunt aanvragen. Het is niet noodzakelijk dat u iets weet van HTML en CSS. U kunt het kleurschema gemakkelijk aanpassen via de beheeromgeving.

U stelt het aantal foto’s dat maximaal aan een advertentie mag worden toegevoegd, heel eenvoudig in via de beheerschermen. U kunt het aantal foto’s instellen op de beschikbare schijfruimte. Of er ingelogd dient te zijn voor het reageren op een advertentie, kunt u ook via de beheeromgeving heel eenvoudig instellen.

Met het aanschaffen van een kant en klaar marktplaats script bespaart u een hoop ontwikkeltijd. Voor dit geld zal het niet lukken om een compleet nieuw script te laten ontwikkelen door een PHP programmeur. U kunt nieuwe opties vrij eenvoudig toevoegen met PHP.
Free Web Hosting