Maak een eigen startpagina

Het is een goed idee om een startpagina te maken wanneer u al een website heeft. Een dochterpagina biedt de mogelijkheid om links naar uw site te plaatsen. Zoekmachines en bezoekers kunnen via de links uw site makkelijker vinden. Het aanmaken van een startpagina is gratis. Registreren kan op diverse startpagina websites.

Uw startpagina biedt ook de mogelijkheid tot het verdienen van geld. Terwijl u de startpagina kosteloos mag beheren. Bedrijven willen graag betalen voor een goede en blijvende link. Van belang wordt dan dat de startpagina constant up-to-date blijft.

Het aantal mogelijkheden is nog groter met uw eigen startpagina website. Dan heeft u echt uw eigen platform. Hierover staat op Bouw je eigen startpagina het een en ander. Heeft u weinig verstand van programmeren en opmaak? Perfect. Mensen die geen verstand van opmaak hebben, die hebben erg veel aan dit script.

Het creëren van uw eigen startpagina website zonder programmeerkennis behoort ook tot de mogelijkheden. Wilt u daar meer over lezen dan kunt u op Uw eigen startpagina bouwen kijken. Een eigen startpagina website opent de mogelijkheid tot geld verdienen. Bijvoorbeeld met het verhuur van advertentieruimte. U kunt affiliate links plaatsen naar producten en diensten van anderen en zo commissie verdienen. Maar ook simpelweg links op uw startpagina verkopen kan gewoon. Bijvoorbeeld een X aantal links voor een vast bedrag.
Free Web Hosting