Uw nieuwe startpagina bouwen

Een deel van de CMS pakketten is uitsluitend bedoeld om een bepaald type website te bouwen. Een voorbeeld van een dergelijk systeem is het startpagina script. Het bouwen van een eigen startpagina website is de primaire functie van een startpagina script. Het bouwen van een simpele website daarvoor kunt u beter een ander CMS systeem gebruiken.

U kunt meerdere startpagina’s op uw website eenvoudig aanmaken met het startpagina script. Aan elke startpagina op de website kan een subdomein worden toegewezen. Een DNS entry toevoegen voor ieder subdomein is door de opzet van het script niet nodig. De pagina eigen startpagina bevat nuttige informatie voor wanneer u graag meer zou willen weten. Vaak betaalt u niet heel veel voor een startpagina script. Met het script heeft u in een handomdraai uw eigen startpagina website samengesteld. Alle elementen zijn gemakkelijk te wijzigen. Gebruikers kunnen via het aanmeldformulier een eigen account aanmaken.. Het beheren van de eigen startpagina’s kan nadat men met het eigen account is ingelogd.

De op de startpagina gebruikte kleuren kunnen door de gebruiker heel eenvoudig worden gewijzigd. Ook kan de beheerder de kleuren van de rubrieken wijzigen. Per afzonderlijke rubriek op dezelfde pagina is het vaak ook mogelijk om het kleurenschema aan te passen. Langs deze weg is het mogelijk om bepaalde onderdelen op uw startpagina te accentueren. Marketingtechnisch is dat handig.

Het script geeft u de mogelijkheid om online inkomen te generen. Het is mogelijk om bezoekers een betaalde link te laten aanmelden. De aanmelder van een link mag zelf bepalen in welke rubriek hij de link wil toevoegen. Online betalingen ontvangen is door een koppeling met een betaalprovider vrij eenvoudig te realiseren. Als de betaling is gelukt wordt de link door het startpagina script automatisch aan uw website toegevoegd. Als iemand een link aanmeldt dan ontvangt u een e-mail met de gegevens omtrent de aangemelde link. Dit is echter puur voor uw administratie.
Free Web Hosting