Portaalsite samenstellen informatie

Een startpagina website bestaat uit een aantal dochterpagina’s. Omdat iedere startpagina een eigen subdomein heeft, kan een bezoeker met de browser naar een specifieke startpagina toe gaan. Het startpagina script zorgt ervoor dat de aanvraag wordt verbonden aan de juiste startpagina. Zo krijgt de bezoeker de startpagina te zien die bij het subdomein hoort. Koopt u een kant en klaar startpagina script, dan hoeft u zelf niet meer te programmeren. Een kant en klaar startpaginascript is betaalbaar te verkrijgen. Het systeem installeren is niet moeilijk. Het PHP inlogsysteem van de beheeromgeving is ook veilig in elkaar gezet.

De gebruikersinvoer wordt op geldigheid gecontroleerd door het startpaginascript. Moedwillig schade aan uw startpagina website doen wordt zo een stuk lastiger. Een goed beveiligd startpagina script is noodzakelijk aangezien men van buitenaf een gebruiker kan creëren. Het beginnen van een eigen startpagina website is bovendien voor u zonder veel moeite te doen. Lees de pagina Eigen startpagina door in het geval dat u meer wilt weten. De dochterpagina’s die u op een startpagina website zult aantreffen hebben in veel gevallen een eigen onderwerp. Met behulp van de categorieën die op iedere dochterpagina zullen bestaan kan dit weer worden ingedeeld in deelonderwerpen.

Met een startpagina script zal het beheer van uw website makkelijk te doen zijn. Het script dient op uw webhosting pakket geïnstalleerd te worden. Bij een bezoek aan de site zal de server de PHP code van het script uitvoeren. De PHP code zoekt vervolgens de corresponderende pagina inhoud en toont die aan de bezoeker.
Free Web Hosting