Een eigen startpagina maken

Pas met een voldoende aantal bezoekers kan een site waarde hebben. De vindbaarheid kunt u verbeteren met de inzet van een startpagina script. De websites die u met een startpagina script maakt, zet u in om bezoekers en zoekmachines naar uw hoofdsite te leiden. De indexering van nieuwe websites wordt lastiger, door het grote aanbod. Hoewel uw website voor u uiteraard belangrijk is, zijn er nog veel meer sites. Vaak bestaan deze sites langer en bevatten zij meer informatie.Ook invloed heeft het aantal inkomende links naar uw site. Zoekmachines kijken naar deze zaken om uw website te positioneren in de zoekresultaten.

Zou u willen weten hoe een startpaginascript u kan helpen met het verbeteren van de vindbaarheid voor uw eigen sites? Meer info vindt u op eigen startpagina samenstellen. U kunt hier alles vinden wat ervoor nodig is. Bij externe expertise hiervoor inhuren is het maar raden wat men doet. Soms heeft een extern bureau een negatieve impact op uw ranking.

Het kan ook geld opleveren om een eigen startpagina te hebben. Het weergeven van affiliate banners en links is een optie. Bij Adsense kunt u per klik op een advertentie geld verdienen. Pakt u het serieus aan, dan kan dat nog eens een leuk inkomen gaan opleveren.
Free Web Hosting