Maak uw eigen startpagina

Uw eigen startpagina aanmaken klinkt u wellicht wat technisch in de oren. Echter is het aanmaken van een startpagina niet zo heel ingewikkeld. De persoon die de eerste startpagina website maakte, deed dit juist zodat mensen zonder verstand van de techniek toch een link catalogus kunnen maken. Aan deze bedoeling is na verloop van tijd nog steeds niets veranderd. Het is dus niet noodzakelijk om iets te weten over HTML en CSS.

Het enige wat u nodig heeft is een werkend e-mailadres en een internetverbinding. Natuurlijk moet u ook een paar websites hebben om naartoe te linken. Aanmaken van een startpagina kan eenvoudig door u te registreren op de startpagina website. Nadat u zich heeft geregistreerd, kunt u naar het beheergedeelte van de website door in te loggen. Dit is het gedeelte waar u dochterpagina’s kunt aanmaken en aanpassingen kunt doen.

Mogelijk bent u op zoek naar meer informatie. Over het beheren van een eigen startpagina is hier en daar best wat te vinden. Bijvoorbeeld het artikel Eigen startpagina. Er zijn meer artikelen over eigen startpagina beheren op die website te vinden. Ook kunt u er verwijzingen naar andere websites over eigen startpagina maken vinden.

Doorgaans hoeft u niet te betalen voor het maken van uw persoonlijke startpagina. Er is niets dat u kan tegenhouden. Technische kennis is immers ook niet vereist. Een startpagina maken en het plaatsen van een aantal links is iets dat binnen een half uur is gedaan.
Free Web Hosting