Uw site beheren met een CMS systeem

Er is geen kennis van HTML nodig om uw eigen website te maken. Ook zonder technische kennis is via de beheeromgeving elke instelling van uw website te wijzigen. Voor iedereen is het bouwen van een website zo gemakkelijk te doen. Wilt u het beheer van uw website ook met een content management systeem doen? De pagina bevat daarover meer informatie. Ook een zakelijke website is met een content management systeem relatief gemakkelijk in elkaar te zetten. Voor een simpele website heeft u een ruime keuze. Via een contactformulier kunnen bezoekers een bericht sturen naar u. Desgewenst zijn de velden van het contactformulier aan te passen. Spam die wordt ingevuld, zal door het CMS pakket tegengehouden worden. Dit zorgt ervoor dat u zo min mogelijk spam ontvangt via uw eigen website. Voor het gebruik van een CMS pakket hoeft u niets over de techniek te weten.

Gedurende het installeren maakt het content management systeem een beheerdersaccount aan. De beheeromgeving is op een later tijdstip met de inloggegevens van dit account te bereiken. Voor het gebruik van het beheerpaneel is weinig verstand van websites bouwen nodig.

Vaak kunt u met het CMS systeem meerdere accounts aanmaken. Dit is handig wanneer u samen met anderen het beheer van de website wilt doen. U hoeft dan niet uw eigen inloggegevens aan anderen te geven. U maakt simpelweg een account aan voor de ander. Iemand kan zijn wachtwoord kwijtraken. Instructies voor een nieuw wachtwoord kunnen via het inlogscherm worden aangevraagd. Wanneer het e-mailadres bekend is binnen het content management systeem, dan zullen de instructies naar het e-mailadres worden gestuurd.
Free Web Hosting