Een eigen advertentiewebsite maken

Wilt u een platform oprichten waarop adverteerders eenvoudig hun eigen waren te koop kunnen aanbieden? U kunt een script aanschaffen waarmee dat makkelijk te doen is. Op uw eigen platform kunnen adverteerders eenvoudig een account aanmaken. Het account kan gebruikt worden om advertenties te plaatsen op de advertentiesite. Na de verkoop van de spullen of wanneer de verkoper de spullen niet meer wil verkopen, kan de advertentie offline gehaald worden.

U kunt de adverteerder bijvoorbeeld een website laten tonen bij zijn of haar website. Er worden verschillende betaalproviders ondersteund zodat de adverteerder direct via uw website voor deze opties kan betalen. U kunt met uw website inkomen verdienen op deze manier. Het is niet noodzakelijk om uw eigen script te bouwen, zoals eerder vermeld. Zoekt u een handig PHP script waarmee dit te bouwen is? Over zo een script leest u meer op Wil je een advertentiesite runnen?. De uitstraling van uw eigen website kan met behulp van dit script geheel naar wens aangepast worden. Aanpassen van de website kan heel eenvoudig via het beheerpaneel van het script.

U kunt de website vanaf iedere plek ter wereld beheren. Dit betekent dat u in de avonduren naast uw baan eraan kunt werken. Begint de website serieuze inkomsten op te leveren? U vindt hier slechts enkele voorbeelden van wat er met het script mogelijk is.
Free Web Hosting