Een nieuwe startpagina bouwen

Wat handig is voor linkbuilding, is uw eigen startpagina website. Een dergelijke website is in feite een soort linkcatalogus. Per onderwerp is het mogelijk een aparte startpagina op uw website aan te maken. Dit is handig voor de bezoeker en voor zoekmachines.

Men kan op uw startpagina website een eigen startpagina beginnen. Heeft u die optie ingeschakeld, dan kan de bezoeker zich via een speciaal formulier eenvoudig aanmelden. Na het invullen zal een gebruikersaccount worden gecreëerd. Zodra de bezoeker is ingelogd maakt hij eenvoudig een eigen startpagina aan.

Tijdens het maken van een nieuwe startpagina krijgt de bezoeker de mogelijkheid om een subdomein te kiezen. Bij het invullen van een subdomein is het slim om iets in te vullen dat het onderwerp van uw nieuwe startpagina goed beschrijft. Het is handig om een subdomein in te vullen die voor u belangrijke zoekwoorden bevat. U kunt achter dergelijke zoektermen komen door een zoektermen analyse te doen.

De pagina startpagina aanmaken bevat informatie voor het beginnen van uw eigen startpagina website. Het is niet heel moeilijk om uw eigen startpagina website te beginnen. Wat u verder nodig heeft is een webhostingpakket en een eigen domeinnaam. Een meegeleverd script voor de installatie verzet voor u het moeilijkste werk bij de installatie. U kunt meteen dochterpagina’s toevoegen na de installatie. Naast links kan men ook teksten op de startpagina’s plaatsen. Kleuren kunnen per startpagina worden veranderd.

U koppelt eenvoudig een betaalprovider aan het startpagina script. Na het koppelen van een betaalprovider kunt u links verkopen. Het startpaginascript plaatst een aangemelde link automatisch na een succesvolle betaling. De prijs van een gewone link en een link op de voorpagina van uw website zijn afzonderlijk van elkaar in te stellen. Op deze manier is het vrij eenvoudig om geld met uw startpagina website te verdienen. De aanschafkosten van het startpagina script zijn zo dubbel en dwars terug te verdienen. U bepaalt zelf aan welke regels een nieuwe dochterpagina gebonden is.
Free Web Hosting