Beheer Je Eigen Advertentiewebsite

Zelf een PHP script bouwen is niet meer nodig. De mogelijkheid om een account aan te maken bestaat voor bezoekers. Middels het eigen gebruikersaccount kan men een advertentie aanmaken op uw advertentie website. Met het advertentie script heeft u de optie tot het genereren van extra inkomsten. Lees verder in het geval dat u dit wel interessant vindt.

Het installeren van het script is een kwestie van het uitvoeren van een paar makkelijke handelingen. Een eigen marktplaats beginnen is zo uiterst eenvoudig. Hierop kunnen adverteerders hun spullen makkelijk te koop aanbieden. U kunt met behulp van de pagina marktplaats script meer over dit handige PHP script lezen. Op uw webhosting pakket installeert u het script in drie eenvoudige stappen.

Ook bevat deze pagina meer informatie over dit advertentie script. Middels een PHP inlogsysteem is de beheeromgeving te bereiken. Het CMS systeem valideert de gegevens die door de bezoeker worden ingevuld. Hackers worden zo buiten de deur gehouden. De bezoeker kan de laatst bezochte advertenties in een overzicht zien. Een advertentie kan zo eenvoudig worden teruggezocht. Middels de beheerpaneel kunt u het maximum aantal foto’s per advertentie makkelijk instellen. Ook kunt u daar de kleuren en de diverse rubrieken erg gemakkelijk aanpassen. Via een registratieformulier kan men zich makkelijk registreren. Men kan een advertentie plaatsen aan uw website met een eigen gebruikersaccount.

Men kan op een eenvoudige manier op een advertentie reageren. Indien hij het formulier heeft ingevuld, krijgt de adverteerder een mailtje met het ingevulde bericht. Hierop kan de adverteerder reageren. U kunt relevante meta gegevens per afzonderlijke pagina instellen. Hiermee is een voortreffelijke positie in Google te realiseren. Google legt zelf een link tussen uw site en de juiste zoekwoorden.
Free Web Hosting