Startpagina website ontwikkelen informatie

U kunt startpagina’s nog altijd prima voor linkbuilding inzetten. Startpagina’s zijn een typisch Hollands fenomeen. U kunt zelfs Nederlandse scripts aanschaffen die u helpen bij het maken van uw eigen startpagina website. Wilt u daarover meer lezen, dan kunt u eens de pagina Aanmelden startpagina doornemen. Hoe u aan een startpagina script kunt komen leest u daar.

U krijgt met het startpaginascript uitgebreid de mogelijkheid om geld te verdienen. Het biedt faciliteiten om makkelijk backlinks te verkopen. Het bedrag dat u voor een backlink vraagt vult u in de beheerpaneel in en het startpagina script regelt de rest voor u. Hoe u de koppeling met de betaalprovider instelt, leest u in de online handleiding.

Banners kunnen door middel van banner rotatie worden afgewisseld. Het verhuren van bannerruimte is een interessante optie die u met het startpaginascript heeft. De handleiding van het script vertelt u wat u daarvoor moet doen.

Verricht u linkbuilding werkzaamheden, dan zijn startpagina’s uiterst handig. Op een startpagina website zult u een aantal dochterpagina’s aantreffen. Een dochterpagina krijgt een eigen subdomein toegewezen. Het gewenste subdomein kan gedurende het plaatsen van de startpagina worden opgegeven. U kunt op deze verstandige de dochterpagina’s opbouwen rondom een bepaald zoekwoord. Het is mogelijk om in een categorie nog een afzonderlijke tekst met informatie toe te voegen.

Eerder las u het alvast in dit artikel. Naast links kunt u daarbij allerlei andere componenten plaatsen. Een voorbeeld is een widget dat het laatste nieuws op een dochterpagina toont. Bovendien zal het plaatsen van een poll geen probleem zijn. Met behulp van het script is zoiets snel toe te voegen. Programmeerkennis is niet nodig. De kleuren van de startpagina website wijzigen is verder heel makkelijk.
Free Web Hosting