Uw eigen startpagina online zetten

U kunt uw online zichtbaarheid vergroten door een eigen startpagina aan te maken. Of misschien wilt u zelfs een complete startpagina website maken. Over deze twee mogelijkheden kunt u hier meer informatie vergaren. Natuurlijk hebben beide opties zo zijn voor- en nadelen. Een mogelijkheidheid is natuurlijk ook om het allebei te doen. U heeft dan een eigen startpagina website en een aantal gratis dochterpagina’s op andere sites. Want hoe meer links u heeft, hoe zichtbaarder u bent.

Het is op diverse sites mogelijk om uw eigen gratis startpagina aan te maken. Een minpunt is echter wel dat u niet weet hoe lang uw startpagina zal bestaan. Men kan besluiten met de website te stoppen. De beheerder kan uw startpagina gewoon verwijderen zonder opgaaf van reden. Er geldt soms een minimumeis voor wat betreft het aantal links op uw nieuwe startpagina. Men verwijdert de startpagina wanneer deze na enige tijd niet aan die minimumeis voldoet.

U zou Uw nieuwe startpagina maken kunnen doornemen wanneer u meer wilt leren over het aanmaken van een eigen startpagina. Het helpt u om voorbereid te werk te gaan. Er zijn immers veel startpagina’s en het is dan ook goed om onderscheidend te zijn. Het artikel geeft u aanwijzingen daarvoor.

Tenslotte kunt u ook vrij eenvoudig zelf een startpagina website bouwen. U heeft dan zelf de controle over de volledige site. U kunt de wens hebben om een grote hoeveelheid tekst te plaatsen op een startpagina. En juist weinig links. Wanneer er een minimumeis van 30 links geldt, dan is het niet mogelijk om op deze manier te werk te gaan. Gaat het om uw eigen website, dan kan niemand een dergelijke voorwaarde aan uw website stellen. Welke websites worden vermeld en welke waarde zij hebben, zal veel belangrijker zijn dan het precieze aantal links op een startpagina.
Free Web Hosting