Eigen startpagina

Een eigen startpagina is eenvoudig te maken. Allereerst is het mogelijk om op diverse websites een gratis dochterpagina aan te maken. Het registratieformulier is op de meeste startpagina websites eenvoudig te vinden. Na registratie krijgt u de mogelijkheid om een dochterpagina te registreren.

Veelal zal de startpagina in een aantal kolommen zijn opgedeeld. Deze kolommen bevatten rubrieken. In de rubrieken kunt u links plaatsen. Soms mag u een afbeelding plaatsen. Of een stuk tekst. Voor sommige startpagina websites dient u een minimum aantal links te hebben. Anders wordt uw dochterpagina niet getoond.

Geld verdienen met uw startpagina is in sommige gevallen mogelijk. Het is bijvoorbeeld mogelijk om affiliate links toe te voegen. Daarbij linkt u naar de producten van een bepaald bedrijf. Wanneer een bezoeker dan via uw link een aankoop doet, ontvangt u een vergoeding van dat bedrijf. Er zijn een aantal goede affiliate netwerken hiervoor. Een goed platform voor affiliate marketing is Tradetracker.

Uw eigen startpagina is een prima marketinginstrument voor promotie van uw eigen sites. Wanneer uw startpagina groter wordt, zijn mensen bereid te betalen voor een link. Doe dit echter niet in te grote schaal. Iemand die veel links heeft gekocht kan worden afgestraft door Google. Wanneer sprake is van veel betaalde links, wordt een website lager geplaatst.

Wilt u niet op andermans website aan de slag, dan kunt u zelf een startpagina website optuigen. Echt heel lastig is dat niet. Wilt u meer weten hierover, dan is het artikel Startpaginascript erg informatief. Gebruikt u een startpaginascript, dan is al het programmeerwerk voor u gedaan. De prijs van een goed startpaginascript valt reuze mee.

Mensen die uw website bezoeken, kunnen zich met het script registreren en een eigen startpagina aanmaken. U zet de mogelijkheid tot registreren vrij eenvoudig uit wanneer u dat wenst. Soms wil een bezoeker ook een link op uw pagina naar zijn eigen website. Het script biedt bezoekers de mogelijkheid om linktips in te sturen. Iedere dochterpagina is van dit formulier voorzien. Ieder onderdeel is enigszins te wijzigen zodat de site kan worden aangepast naar uw smaak. Wat fijn is, is dat u geen technische kennis hoeft te hebben. Een startpagina maken wordt zo voor iedereen mogelijk.
Free Web Hosting