Een eigen startpagina online zetten

Wellicht bent u van plan wat actiever te worden online. Startpagina’s kunnen helpen om uw zakelijke website beter vindbaar te maken. Een eigen startpagina website met links naar uw website is ook een goede zet. U kunt voor beide opties kiezen. Op een aantal websites die u online kunt vinden is het mogelijk om zonder extra kosten een startpagina samen te stellen.

Het is dan wel onbekend hoe lang uw startpagina online blijft. De startpagina waar u veel tijd in gestoken heeft, kan immers zomaar verwijderd worden door de beheerder. Soms stelt men als voorwaarde dat u bijvoorbeeld minimaal twintig links toevoegt. Bij een aantal websites wordt uw startpagina verwijderd wanneer deze niet aan de voorwaarde voldoet na een bepaald aantal dagen.

De pagina Een eigen startpagina samenstellen kunt u doornemen als u meer kennis over dit onderwerp wilt vergaren. Tevens vindt u er verwijzingen naar andere artikelen hierover. Online is onderscheidend zijn van groot belang. Ziet uw pagina er niet interessant uit? Dan wordt deze door de meerderheid van de bezoekers binnen een aantal seconden al weggeklikt. Extra afbeeldingen en informatieve teksten toevoegen kan helpen om hem voor de bezoeker interessant te houden.

Het is ook mogelijk een hele startpagina website samen te stellen. U heeft dan de volledige controle over alle pagina’s van de site. Er kan dan geen dochterpagina door iemand anders worden verwijderd. Soms is het beter om veel tekst en slechts enkele belangrijke links op uw pagina te plaatsen. Het wordt dan lastig om bijvoorbeeld twintig te hebben op uw startpagina. U heeft volledige controle over de indeling dus aan een dergelijke voorwaarde zit u dan niet vast.
Free Web Hosting