Beheer startpagina

Wilt u uw eigen startpagina website bouwen? U kunt zelf gaan programmeren maar de vraag is of u dat kunt en wilt. Met een bestaand startpagina script kunt u echter direct aan de slag. Een startpagina script is te beschouwen als een CMS pakket dat puur bedoeld is voor startpagina websites.

Een startpagina script moet op uw webruimte geïnstalleerd worden. Na een succesvolle installatie kunt u de website vullen met uw eigen startpagina’s. Ook is het voor bezoekers mogelijk zelf een startpagina op uw website aan te maken. De mogelijkheid om links met het startpagina script te verkopen is interessant. Het is één van de vele manieren waarmee u online voor een extra inkomen kunt zorgen.

Hierbij hoeft u zelden iets handmatig te doen als beheerder zijnde. Het script gaat zelf na of de betaling probleemloos verlopen is. Het script zal de link direct aan de website toevoegen wanneer de betaling zonder problemen verlopen is. De bedragen die moeten worden gerekend kunt u daarbij zelf instellen. Men zal doorgaans een voorpagina link als waardevoller beschouwen dan een link op een gewone dochterpagina. Hier kunt u dan ook iets meer voor vragen. Voor meer informatie verwijzen we u graag naar het artikel Eigen startpagina maken. Webruimte en een domeinnaam zijn ook nodig om gebruik te kunnen maken van een startpagina script. Wanneer u dit allemaal heeft geregeld, dan kunt u het script probleemloos installeren.

Een meegeleverd installatie script zal meestal de tabellen aanmaken in de database. De database tabellen hoeft u dus niet handmatig aan te maken. Omdat het installatiescript veel voor zijn rekening neemt, is het installeren van het startpagina script niet heel lastig. Bezoekers kunnen zich aanmelden via een formulier op uw site. Hiermee wordt een account aangemaakt. Met dit account kunnen ze zelf een dochterpagina samenstellen.
Free Web Hosting