Een mooie startpagina bouwen

Kent u veel websites dan is het wellicht een idee om eens een startpagina aan te maken. Op een startpagina kunt u links naar interessante websites aanmaken. Zo helpt u de Nederlandse websurfer om bepaalde informatie online te vinden.

Uiteraard is het fijn wanneer u hiervoor wordt beloond. U kunt dit realiseren door inkomsten via uw startpagina te genereren. Via uw pagina kunt u producten en diensten promoten. U kunt affiliate links plaatsen naar producten.

Er zijn dus best wat mogelijkheden met uw startpagina. Op de pagina Een nieuwe startpagina bouwen kunt u meer lezen over wat er allemaal mogelijk is met een eigen startpagina. Vanzelfsprekend mag u ook links naar eigen website plaatsen op uw dochterpagina.

Interessant zijn de startpagina scripts. Een startpaginascript is een stuk software om zelf een startpagina website online te plaatsen. Het is zo dat er regelmatig startpagina websites mee stoppen. Met uw eigen website voorkomt u dat uw werk voor niets was. Weet u te zorgen dat uw bezoekers regelmatig een nieuwe startpagina aanmaken, dan kunt u snel een grote startpagina website neerzetten.
Free Web Hosting