Uw eigen startpagina samenstellen

Dus u wilt zelf met een eigen startpagina website aan de slag? Zelf een script programmeren is mogelijk maar zal wel wat tijd kosten. U kunt sneller aan de slag als u gebruikmaakt van een kant-en-klaar startpagina script. U haalt daarmee een compleet CMS pakket voor uw startpagina website in huis.

Na het overzetten van het script naar uw webruimte kunt u de installatie uitvoeren. Is het installeren goed gegaan dan kunt u beginnen met het aanmaken van dochterpagina’s. Bezoekers kunnen zich registreren als paginabeheerder en vervolgens zelf een dochterpagina samenstellen. Mensen kunnen links op uw startpagina website kopen en op deze manier kunt u geld verdienen. Op deze manier heeft u de kosten van het script na enige tijd dubbel en dwars terugverdiend.

Dit wordt vaak geregeld zonder uw tussenkomst. Het script gaat zelf na of de betaling probleemloos verlopen is. Het script zal de link direct aan de website toevoegen wanneer de betaling zonder problemen verlopen is. De prijzen voor de plaatsing van een link kunt u zelf bepalen. Het bedrag dat u vraagt kan voor een link op de homepage hoger zijn dan voor een link vanaf een gewone dochterpagina. Een link op de homepage wordt vaak als waardevoller beschouwd. Voor meer informatie verwijzen we u graag naar het artikel Eigen startpagina maken. Om het startpagina script te kunnen gebruiken zijn ook webruimte en een leuke domeinnaam noodzakelijk. Heeft u dit ook geregeld, dan kunt u beginnen met de installatie van het script.

De benodigde tabellen in de database worden door het installatiescript aangemaakt. Het is dus niet nodig dat u dit zelf doet. Dit vergemakkelijkt het installeren en gebruiksklaar maken van het script. Via een formulier op uw website kunnen bezoekers zich aanmelden. Met het account dat vervolgens wordt aangemaakt kunnen ze zelf een startpagina maken.
Free Web Hosting