Gemakkelijk een moderne startpagina website maken

Wanneer u zelf geen product heeft, kunt u de producten van anderen verkopen. Verkoopt u een product, dan ontvangt u daarvoor een commissie. Dit wordt ook wel affiliate marketing genoemd. Affiliate marketing kan onder andere via een eigen startpagina website. Ziet u dat wel zitten, lees dan snel verder.

Raadpleeg Nederlandse startpagina voor meer informatie over zulke websites. Voor affiliate marketing zijn startpagina websites zeer goed te gebruiken. Een affiliate website bouwen is zo heel gemakkelijk te doen. U heeft een grote mate van controle over het uiterlijk van uw startpagina website. Zo kunt u de website een meer informatieve uitstraling geven. Naast het toevoegen van commerciële backlinks is het mogelijk om links naar informatieve websites toe te voegen.

U kunt linkbuilding diensten aanbieden met uw eigen startpagina website. Dat zal niet lastig zijn als u een professioneel script gebruikt. Een kant en klaar script biedt doorgaans faciliteiten voor het eenvoudig aanmelden van betaalde links. U mag zelf bepalen hoeveel u vraagt voor een link. Het formulier waarmee men een link kan aanmelden is vanaf elke startpagina gemakkelijk op te vragen.

U kunt affiliate banners eenvoudig afwisselen. Aan een bannerruimte kunnen meerdere banners worden toegewezen. Naast affiliate banners kunt u ook banners plaatsen die wijzen naar uw eigen aanbod. Verder kunt u natuurlijk een Google Adsense blokje toevoegen. Het is ook mogelijk om een nieuwsfeed op uw verschillende dochterpagina’s te plaatsen.

U hoeft niets van websites maken te weten om gebruik te kunnen maken van het PHP script. Men heeft ervoor gezorgd dat het zo gemakkelijk mogelijk is om met het PHP script te werken. U hoeft bijvoorbeeld geen mappen op de server aan te maken voor de subdomeinen.

Indien gewenst kunt u het zo instellen dat bezoekers een account kunnen aanmaken. Bezoekers kunnen dan een aanmeldformulier op uw website invullen. Via een inlogsysteem, geschreven in PHP, logt men in. Zodra het account is aangemaakt, kan een eigen startpagina worden aangemaakt na het inloggen in de beheeromgeving.
Free Web Hosting