Hoe maak je een startpagina

U kunt op startpagina’s links naar uw website aanmaken en dit maakt ze uiterst nuttig. Op een groot aantal sites is het maken van startpagina links alvast gratis te doen. U kunt daarbij een eigen startpagina website beginnen. Dit zal zeker bijdragen aan een betere positionering in Google. Geld verdienen met uw eigen startpagina website is daarnaast mogelijk. Op deze slimme haalt u de kosten er snel weer uit. Op een gemakkelijke manier voegt u een widget toe aan uw startpagina. U kunt bijvoorbeeld het laatste nieuws tonen op uw startpagina. U kunt de positie van andere websites in de zoekmachines verbeteren met startpagina links.

Raadpleeg Eigen startpagina maken op het moment dat een dergelijk script u wel handig lijkt. U kunt op uw website links verkopen, zodat u in ieder geval de aanschafkosten simpel terugverdient. U kunt per afzonderlijke link rubriek de kleuren aanpassen. Het is niet moeilijk om een nieuwe rubriek toe te voegen. Met behulp van een aanmeldformulier kan een bezoeker heel makkelijk een eigen account aanmaken. Als men is ingelogd, kan men met behulp van het beheerpaneel een eigen startpagina maken. De bezoeker kan een subdomein opgeven via welke de startpagina vervolgens op te vragen zal zijn. Verder kan men een titel en een beschrijving invoeren.

Tevens kunnen per startpagina dochter de voor de zoekmachine relevante velden worden ingevuld. Op deze manier koppelt u de dochterpagina’s aan de juiste zoekwoorden. Iedere startpagina kan volgens een unieke stijl worden ingericht. Het is mogelijk om een Adsense blokje op uw website te toevoegen die op iedere dochterpagina wordt getoond. Maar een banner is daarbij mogelijk. Op affiliate basis worden betaald is mogelijk. De bannerruimte voor een reeds bedrag verhuren is eveneens een optie. Dat laatste is slim op de doen als u graag zekerheid heeft qua inkomsten. Men betaalt u dan een afgesproken bedrag voor een afgesproken periode.
Free Web Hosting