Linkpagina beheer

Het bouwen van uw eigen startpagina kan verschillende aanleidingen hebben. Een bepaalde hobby hebben waarover u informatie online wilt zetten kan een reden zijn. Geld willen verdienen kan ook een drijfveer zijn. Eenvoudig uw favorieten online plaatsen kan natuurlijk ook een drijfveer zijn.

In eerste instantie zult u een portal website moeten kiezen waarop u de startpagina wilt aanmaken. Tevens zult u een naam moeten bedenken voor het subdomein van uw startpagina. Zorg dat u het juiste e-mailadres opgeeft, want deze moet vaak na de aanmelding worden bevestigd.

Op een startpagina maakt u categorieën aan en in deze categorieën plaatst u de links. U kunt uw dochterpagina zo voorzien van een bepaalde structuur. Zo kan de keuze worden gemaakt om de links op onderwerp te groeperen.

U kunt meer over het aanmaken van uw eigen dochterpagina te weten komen door het artikel Eigen startpagina maken door te nemen. Het is een prima beginpunt voor het samenstellen van uw eigen startpagina. Uw eigen startpagina samenstellen is geen rocket science.

U kunt uw eigen dochterpagina op verschillende websites kosteloos aanmaken. Wel wordt er bij sommige startpagina sites een bepaald aantal links op uw startpagina als voorwaarde gesteld. Het kan zijn dat uw dochterpagina wordt verwijderd, wanneer uw pagina op een bepaald tijdstip niet aan die voorwaarde voldoet.
Free Web Hosting