Professionele advertentie site bouwen

Een CMS systeem is altijd handig voor het maken en het beheer van een website. U kunt bijvoorbeeld met een marktplaats PHP script een eigen advertentie website in elkaar zetten. Er is een beheeromgeving dat wordt meegeleverd bij het script. U kunt de kleuren bijvoorbeeld wijzigen via de beheeromgeving. Meer informatie over het script is te vinden op eigen marktplaats beginnen. Het kopiëren van de bestanden naar de server is erg eenvoudig middels FTP. Het script zal automatisch de installatie starten bij uw eerste website bezoek. Wanneer u bezig bent met de installatie, is er de mogelijkheid om de meta gegevens van de website in te vullen. Voor het beheer van uw marktplaats website kunt u zelf een username en password kiezen.

Wat fijn aan het advertentie script is, is dat u geen HTML of CSS codes hoeft te typen. U kunt uw content invoeren als platte tekst, eventueel hier en daar de tekstgrootte wijzigen op een toegankelijke wijze. Heeft u geen kennis van de techniek, dan is een CMS pakket bij uitstek de tool om een professioneel ogende website te maken. Met dit script kunt u ook producten van derden verkopen als u dat wilt. Alles wat daarvoor nodig is, is het inladen van een XML feed met producten. U kunt producten van andere partijen aanbieden met de site.

U hoeft niet te beschikken over technische kennis om met een marktplaats CMS het beheer van uw website te doen. U kunt via het beheerpaneel enorm eenvoudig een aanpassing doorvoeren. De diverse elementen waaruit uw website bestaat, hebben een eigen beheerscherm toegewezen. U weet na een tijdje waar ieder scherm voor bedoeld is.
Free Web Hosting