Start uw eigen marktplaats

Er zijn diverse opties om met een advertentie website inkomsten te genereren. Meer over een marktplaats CMS is te vinden via marktplaats PHP script. Daarbij hoeft u niets over de techniek te weten. Een al bestaand script bevat de functionaliteiten die u voor een eigen marktplaats nodig heeft. Het beheergedeelte van het script is eenvoudig te gebruiken. Daarmee past u de advertentie website heel eenvoudig aan. Via een speciaal daarvoor bedoeld inlogformulier logt u in. Met beheerdersrechten zal het geen probleem zijn om alle instellingen te wijzigen. Een marktplaats script dat goed aan te passen is, daarover leest u meer op marktplaats script kopen. Wanneer u het marktplaats script heeft aangeschaft ontvangt u direct een link waarmee het geheel te downloaden is.

Rubrieken kunnen als betaalde rubrieken worden ingesteld. Per losse rubriek is de prijs van de plaatsing van een nieuwe advertentie te bepalen. Het script zal direct de nieuwe prijs hanteren. Er is geen extra actie nodig voor het activeren van de ingevoerde prijs.

Bij iedere advertentie worden er een aantal formulieren weergegeven. Via een reactieformulier kan een bezoeker op een advertentie reageren. Daarbij dienen niet-ingelogde gebruikers hun e-mailadres te valideren, zodat spam versturen lastiger is. Verdachte advertenties kunnen bij de beheerder eenvoudig worden gemeld via een apart formulier. Zo kan een bezoeker heel gemakkelijk een klacht versturen.

Foto’s aan een advertentie toevoegen is heel gemakkelijk voor de adverteerder te doen. Via de beheeromgeving bepaalt u hoeveel foto’s er maximaal aan een advertentie toegevoegd mogen worden. De foto’s worden bij de advertentie aan de geïnteresseerde getoond. Daarnaast worden vanzelfsprekend de gegevens van de adverteerder getoond bij een advertentie.

Is het wachtwoord van uw account kwijt? Maak u niet druk. Via het inlogformulier is er ook een optie om uw wachtwoord opnieuw in te stellen. Adverteerders krijgen tevens toegang tot deze optie. Bij een wachtwoordherstel ontvangt men de instructies op het in het systeem bekende e-mailadres.
Free Web Hosting