Een moderne startpagina website bouwen

U kunt backlinks gebruiken om uw website beter vindbaar te maken in de verschillende zoekmachines. Men maakt onder meer gebruik van startpagina links. Het maken van een eigen dochterpagina kan op een aantal Nederlandstalige portaalsites.

De pagina Startpagina aanmaken bevat alle informatie die u daarvoor nodig heeft. U hoeft dan niet te wachten met het inrichten van uw eigen startpagina website. Tevens zonder dat u technische kennis heeft kunt u er zo mee aan de slag. U kunt aan iedere startpagina een uniek subdomein toekennen met het startpagina script. Functionaliteiten voor de dochterpagina’s hoeft u niet meer zelf te programmeren. Het is dus niet nodig om u in de technische oplossing te verdiepen.

Naast links kunt u daarnaast widgets op uw startpagina plaatsen. Het toevoegen van het meest recente nieuws is zo een fluitje van een cent. Een RSS feed die u heeft gevonden toevoegen is daarnaast mogelijk. Deze widgets zijn voor alle beheerders van een eigen startpagina beschikbaar op uw website.

Geld verdienen is eenvoudig met het startpagina script. Een voor de hand liggende mogelijkheid is het verkopen van backlinks. Voor een nieuwe link kan op diverse manieren worden betaald. Men mag de gewenste dochterpagina kiezen bij het plaatsen van een nieuwe link.

Het systeem is veilig in elkaar gezet. Het inlogsysteem bevat samen met alle andere code een strikte manier van gegevens valideren. Hierdoor kunnen hackers niet makkelijk inbreken op uw website. U kunt zo inkomsten genereren met uw startpagina website. U kunt zo de met het gebruik van het script gepaard gaande kosten makkelijk weer terugverdienen.
Free Web Hosting