Maak snel een nieuwe startpagina site

Wanneer u zelf geen product heeft, kunt u de producten van anderen verkopen. U ontvangt dan commissie voor de verkoop van de producten van anderen. Aanmelding hiervoor is bij een aantal affiliate netwerken mogelijk. Een startpagina website kan daarvoor worden gebruikt. Ziet u dat wel zitten, lees dan snel verder.

Her en der is er iets over het beginnen van een eigen startpagina website te vinden. De pagina Eigen startpagina samenstellen vertelt u bijvoorbeeld meer over een eigen startpagina website. Er zijn betaalbare scripts verkrijgbaar die u daarbij ondersteunen. Zelf programmeren is dan niet meer noodzakelijk. De bestanden van zo een script dienen op een webhosting pakket te worden geplaatst.

U kunt linkbuilding diensten aanbieden met uw eigen startpagina website. Dit is een andere inkomstenbron die aan te boren is. Via een betaalkoppeling kan de betaling direct online plaatsvinden. Het mooie daarbij is dat u zelf de prijs van een link kunt bepalen. Het formulier waarmee men een link kan aanmelden is vanaf elke startpagina gemakkelijk op te vragen.

Wilt u affiliate banners afwisselen op uw website, dan is dat eenvoudig te regelen. U kunt verschillende banners toewijzen aan een bepaalde plek op uw website. Verder kunt u natuurlijk eigen banners op uw website weergeven. Of een banner van het platform Google Adsense weergeven. Het script geeft verder de mogelijkheid om RSS feeds snel toe te voegen.

U hoeft niets van websites maken te weten om gebruik te kunnen maken van het PHP script. Men heeft het script zo gemaakt dat ook mensen zonder diepgaande technische kennis ermee kunnen werken. Zo is het niet noodzakelijk om voor ieder subdomein nog een aparte map op de server aan te maken.

De bezoeker zal een melding te zien krijgen wanneer hij ongeldige gegevens in een formulier op uw website invult. Daarnaast bevatten de formulieren technieken voor het herkennen en tegenhouden van spam.
Free Web Hosting