Een eigen portaalsite vormgeven

U kunt een aantal categorieen aanmaken op iedere starptagina. U kunt een aantal links plaatsen binnen iedere rubriek. U kunt ook widgets plaatsen op een startpagina.

Er zal wat PHP code nodig zijn voor zo een website. Vanzelfsprekend is het mogelijk om zelf zo een script in elkaar te zetten. Ook is een bestaand script hiervoor aanschaffen een mogelijkheid. Via de links op startpagina script kunt u bij de website komen van de aanbieder van zo een script. Het script is zeer eenvoudig via de website van de aanbieder aan te schaffen. Met het script wordt een zeer uitgebreide beheeromgeving geboden.

Men kan het account inzetten om 1 of meer dochterpagina’s aan te maken. Per onderwerp kan een dochterpagina worden geregistreerd op de website. Op deze wijze wordt het mogelijk om uitsluitend relevante links aan iedere dochterpagina toe te voegen.

Er kunnen verder ook verschillende widgets op een dochterpagina worden geplaatst. Zoals een nieuwsblokje dat u kunt toevoegen aan de diverse dochterpagina’s. Er is verder de mogelijkheid om een weerkaartje op een startpagina te tonen. Het is prima mogelijk om extra inkomsten met een startpagina website te genereren. U kunt met de verkoop van links heel gemakkelijk extra omzet genereren. U kunt verder banners plaatsen op verschillende posities op de website.

Met een eigen account kunnen ze 1 of meer dochterpagina’s op de website aanmaken. Per onderwerp kan er een startpagina op de website aangemaakt worden. Op deze wijze wordt het mogelijk om uitsluitend relevante links aan iedere dochterpagina toe te voegen.
Free Web Hosting